DSC_0905a.jpg

random image default10

Promobeeld Nijmeegse Kunstnacht 2013 DEF-KleinKunst, dans en muziek komen vanavond in het museum samen dankzij VasimZo!

Op zaterdag 28 september 2013 trapt de Nijmeegse Kunstnacht het nieuwe culturele seizoen af! Stichting Kunstvat organiseert de vierde editie van de Kunstnacht. In deze nacht vol prikkelende activiteiten laten bijzondere Nijmeegse kunstinstellingen zien wat ze in huis hebben. Beleef unieke cross-overs van beeldende kunst, muziek, film, theater, literatuur, dans en multimedia op diverse culturele locaties in Nijmegen. Een explosie van bruisende live optredens, installaties en happenings. De Kunstnacht daagt je uit!

De verrassende mix van organisaties biedt een afwisselend programma met eenmalige optredens die speciaal voor de Kunstnacht gemaakt zijn of bestaande acts toegespitst op hun nieuwe context.

PROGRAMMA IN HET MUSEUM
Tocata, Niels van Hoorn, Chayah, Mark Söhngen en diva Quirine Melssen zullen de bezoeker muzikaal begeleiden door zowel de vaste collecties als de fototentoonstelling Photography Extended waarin werk van o.a. Ruud van Empel en Erwin Olaf te zien is.

Verder vinden er premières plaats van nieuwe projecten van fotografen Mia Denis en Jeanette van Noordenburg, van het geluidskunstenaarscollectief Le Voleur Villon en van choreografe Rosalie de Jong in samenwerking met Balletstudio Daniëlle.

Tijd: 20.00 / 01.00 uur

Voor meer informatie over de Kunstnacht: www.nijmeegsekunstnacht.nl