DSC_0905a.jpg

Bij de tentoonstelling 'Photography Extended III' wordt speciaal voor families op een aantal zondagen een workshop georganiseerd onder leiding van fotograaf Niek Michel. Er zijn vier thema’s: Portret en Architectuur, Kleine mensen in het museum, Animatie en Lichtschrijven.

kleine mensen 2 small  architectuur small  lichtschrijven 3 small

Zondag 8 mei - 14.00 uur en 15.00 uur
Lichtschrijven: maak foto’s in het donker met ledlampjes en digitale camera op statief.

Let op: Neem je eigen USB stick mee, voor een fototoestel wordt gezorgd.

Kosten: € 2,50 p.p. + museumticket
Duur: alle workshops 1,5 uur, behalve ‘Lichtschrijven’: 45 minuten
Maximaal aantal deelnemers per workshop is 30 personen. Bij ‘Lichtschrijven’ 20 personen.
Leeftijd: vanaf 6 jaar

Aanmelden kan tot uiterlijk de voorafgaande donderdag via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . De voorafgaande vrijdag en zaterdag kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om zeker te zijn of er al dan niet plek is. Wilt u daarbij aangeven met hoeveel personen u wilt deelnemen?

Op de dag zelf bent u ook om van harte welkom, mits er nog plaatsen vrij zijn.