noord-zijde.jpg

valkhofcafeIn navolging van het eerste succesvolle Valkhof Kunstcafé (op 17 februari jl.) is het op 2 juni, 1 september en 24 november 2017 tijd voor de volgende edities.

Het Valkhof Kunstcafé is een initiatief van de Vrienden van Museum Het Valkhof, samen met het museum. Het Valkhof Kunstcafé is een sprankelend podium voor wat leeft in de wereld van de beeldende kunst, in en buiten Nijmegen. Sprekers uit de kunstwereld zorgen voor inspiratie en discussie en er is ruimte voor uitwisseling van nieuws. Het publiek staat ieder Valkhof Kunstcafé oog in oog met objecten uit het depot met een verrassend verhaal. Muziek, drankjes en hapjes dragen verder bij aan een informele sfeer.

KamagurkaProgramma:

• 2 juni: kunstenaar Kamagurka