noord-zijde.jpg

valkhofcafeIn navolging van het eerste succesvolle Valkhof Kunstcafé (op 17 februari jl. met 175 bezoekers) is het op 2 juni, 1 september en 24 november 2017 tijd voor de volgende edities.

2 juni: Kamagurka, Jac Splinter, Merel Holleboom en Amal Karam te gast
Vrijdagavond 2 juni verwelkomen we niemand minder dan Kamagurka! Deze bekende Belgische cartoonist, theater- en televisiemaker en allround kunstenaar zal worden geinterviewd door Babette Degraeve, bestuurslid van de Vriendenvereniging. Ook zal Kamagurka een optreden geven, waarbij hij al tekenend antwoord geeft op vragen van het publiek.

Ook de Nijmeegse kunstenaars Jac Splinter, Merel Holleboom en stadsdichter Amal Karam staan in de spotlights. Een programma vol boeiende, uitdagende presentaties en tips over activiteiten op het gebied van eigentijdse kunst in en om Nijmegen. Een object uit het depot van Museum Het Valkhof zorgt weer voor een intrigerend verhaal.

KamagurkaLocatie: galerij van Museum Het Valkhof
Tijd: 17.00 tot 19.00 uur
Entree: gratis

Het Valkhof Kunstcafé
Het Valkhof Kunstcafé is een initiatief van de Vrienden van Museum Het Valkhof, samen met het museum. Het Valkhof Kunstcafé is een sprankelend podium voor wat leeft in de wereld van de beeldende kunst, in en buiten Nijmegen. Sprekers uit de kunstwereld zorgen voor inspiratie en discussie en er is ruimte voor uitwisseling van nieuws. Het publiek staat ieder Valkhof Kunstcafé oog in oog met objecten uit het depot met een verrassend verhaal. Muziek, drankjes en hapjes dragen verder bij aan een informele sfeer.

Noteer ook alvast 1 september en 24 november in uw agenda. Op 1 september verwelkomen we Caro Verbeek en op 24 novemer is kunstrecensente Wieteke van Zeil te gast.
Wilt u op de hoogte blijven van alle activiteiten zoals het Valkhof Kunstcafé? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief via de homepage van onze website.