valkhofcafeIn navolging van de eerste twee succesvolle Valkhof Kunstcafé's is het 1 september en 24 november 2017 tijd voor de volgende edities.

Het Valkhof Kunstcafé
Het Valkhof Kunstcafé is een initiatief van de Vrienden van Museum Het Valkhof, samen met het museum. Het Valkhof Kunstcafé is een sprankelend podium voor wat leeft in de wereld van de beeldende kunst, in en buiten Nijmegen. Sprekers uit de kunstwereld zorgen voor inspiratie en discussie en er is ruimte voor uitwisseling van nieuws. Het publiek staat ieder Valkhof Kunstcafé oog in oog met objecten uit het depot met een verrassend verhaal. Muziek, drankjes en hapjes dragen verder bij aan een informele sfeer.

Op 1 september verwelkomen we Caro Verbeek en op 24 novemer is kunstrecensente Wieteke van Zeil te gast.
Wilt u op de hoogte blijven van alle activiteiten zoals het Valkhof Kunstcafé? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief via de homepage van onze website.

Locatie: galerij van Museum Het Valkhof
Tijd: 17.00 tot 19.00 uur