Workshop ACN webIn samenwerking met Architectuurcentrum Nijmegen organiseert Museum Het Valkhof een bijzondere tekenworkshop bij de tentoonstelling ‘Ben Luderer – Uit liefde getekend’.
Onder leiding van architect Michiel van Zoest gaat u dieper in op de kunst en de technieken van het architectonisch tekenen, waarna u zelf aan de slag gaat.

Wanneer: woensdag 3 januari. Start om 13.00 uur of 15.00 uur.

Kosten: 19,50 euro. Deze prijs is inclusief museumentree, koffie/thee met appelgebak + slagroom in het Museumcafé en deelname aan de workshop. Heeft u een Museumkaart dan betaalt u slechts
€ 8,50.

Voor Vrienden van Museum Het Valkhof is er een speciale aanbiedingsprijs: 7,50 euro p.p.

Vooraf reserveren is noodzakelijk; u kunt zich uiterlijk de donderdag voorafgaand aan de workshop aanmelden door een email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. De deadline voor de workshop op 3 januari is donderdag 21 december tot 12:00 uur.
Wees er snel bij want er is per workshop maar plek voor 20 personen!