_X6G4355.jpg

Kom met je opa en/of oma naar het museum en geniet van een boordevol programma voor jong en oud bij de tentoonstelling 'Nicolaas en de prinses uit het Oosten'. Gooi de heupen los tijdens een workshop buikdansen kom pepernoten bakken in het café. Er zijn ook extra rondleidingen door de tentoonstelling. Alle (klein)kinderen (t/m 18 jaar) mogen gratis naar binnen!

buikdansenProgramma

• 13.00 uur rondleiding tentoonstelling St. Nicolaas
  • 14.00 uur buikdansshow op de galerij
  • 14.30 uur rondleiding tentoonstelling St. Nicolaas
  • 14.30 uur pepernoten bakken in de keuken van het Museumcafe
  • 14.30 uur workshop buikdans voor kinderen en volwassenen op de galerij (na de workshop voor de kinderen nog buikdansen met een sluier!)
  • 15.00 uur workshop buikdans voor kinderen en volwassenen op de galerij (na de workshop voor de kinderen nog buikdansen met een sluier!)
  • 15.30 uur rondleiding tentoonstelling St. Nicolaas
  • 15.30 uur pepernoten bakken in de keuken van het Museumcafe
  • 16.00 uur workshop buikdans voor kinderen en volwassenen op de galerij (na de workshop voor de kinderen nog buikdansen met een sluier!)

pepernotenEven pauze in het Museumcafe
In ons Museumcafé serveren we koffie / thee met appeltaart en slagroom plus een Turks likeurtje 4,95 euro. Voor de kinderen is er gratis ranja.

Bent u al eerder in het museum? Vanaf 12.00 uur kunnen kinderen zelf aan de slag met een bouwplaat van de Valkhofkapel of hun eigen tentoonstelling maken in 'Kinderconservator gezocht'. Ook is ons lab Valkhof Junior open.