_X6G4355.jpg

Uwe Poth in atelierMet de kunstenaar op reis door zijn verbeelding!
Op 18 februari, 11 maart en 1 april heb je de mogelijkheid om met Uwe Poth zelf door de tentoonstelling te ‘reizen’. Je wordt ontvangen met een kop koffie/thee met wat lekkers waarna de kunstenaar jou meeneemt in zijn fascinerende wereld. Exclusief voor deze middagen haalt Uwe Poth een aantal van zijn kunstenaarsboeken uit de vitrine om je van dichtbij te laten genieten van deze bijzondere werken. Ter afsluiting staat er een lunch klaar in het Museumcafé. Uiteraard kun je daarna nog op eigen gelegenheid door het museum dwalen.

• 11.15-11.30 uur: ontvangst in Musemcafé met koffie/thee en wat lekkers
  • 11.30-13.00 uur: rondleiding door Uwe Poth
  • 13.00-14.00 uur: lunch

De kosten voor dit arrangement bedragen € 39,50. Reserveren kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., uiterlijk de voorafgaande donderdag. Er is plaats voor maximaal 20 personen per keer.