noord-zijde.jpg

KN Poster 3In één nacht ontdekken wat Nijmegen aan kunst en cultuur te bieden heeft? Dat doe je tijdens de Kunstnacht op 22 september 2018! Onverwachte performances, verrassende kunstinstallaties en unieke cross-overs van muziek, dans, beeldende kunst, theater, multimedia, wetenschap, literatuur en poëzie. Stippel je eigen route uit langs culturele hotspots verspreid over het stadscentrum en het Honigcomplex. Vier de nacht!

• 20:00 - Speciale openingsact in het Valkhofpark
  • 20:30 tot 01:00 - Doorlopend programma op de locaties
  • 00:00 tot 04:00 - Nachtfeest in de Stadsschouwburg.

Kunstdiner in het museum
Start je de avond het liefst in stijl? Bezoek het Kunstdiner in de museumgalerij van Museum het Valkhof. Terwijl u geniet van het uitzicht op de Waal, bereiden de koks van restaurant Parkzicht een speciaal driegangenmenu voor u. Toegang op vertoon van passe-partout.

• Tijd: inloop vanaf 17.00, diner om 17.30
  • Kosten: €22,50 (excl. drankjes)

Check het volledige programma en koop je passe-partout op www.nijmeegsekunstnacht.nl

Welkom bij Museum Het Valkhof