noord-zijde.jpg

Andreas HetfeldSpeciaal voor tentoonstelling '99+1' zijn drie verschillende atelierroutes gemaakt. Je begint de dag met een bezoek aan de expositie. Met een plattegrond en een lekkere snack op zak, ga je vervolgens op pad om een aantal ateliers in de stad te bezoeken. De kunstenaars heten je van harte welkom in hun domein. Geen fiets bij de hand? Eventueel kun je via www.nijmegenactief.nl een fiets huren.

• Deelnemende kunstenaars op zondag 24 juni: Andreas Hetfeld, Ger Driessen en Henk Hage

• Deelnemende kunstenaars op zondag 29 juli: Noëlle Koppers, Seet van Hout en Uwe Poth

• Deelnemende kunstenaars op zondag 26 augustus: Ria Roerdink, Bob Lejeune, Margriet Smulders en Frank Bezemer

De kosten voor dit arrangement bedragen €18,50 p.p. Dit is inclusief museumticket, routekaart en een leuke tas met snack voor ondeweg. Museumkaarthouders en Vrienden van het museum betalen €7.50 p.p.
Reserveren is gewenst en kan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Foto: Andreas Hetfeld in zijn atelier, vastgelegd door fotograaf Inge Hondebrink