DSC_0905a.jpg

Iedere laatste zondag van de maand is er een uitgebreid middagprogramma in Museum Het Valkhof. Maak op bijzondere wijze kennis met de collecties, de expertise van museummedewerkers, de heerlijke keuken van Het Museumcafé en verrassende extra’s.

HTR_leadbeeld_small

Onderstaande zondagmiddagen staan in het teken van de tentoonstelling High Tech Romeinen. Klik hier voor meer informatie over de activiteiten op deze dagen.

Zondag 30 oktober 2011: lezing 'Technieken van de Romeinen' en demonstratie bronsgieten

Zondag 27 november: lezing 'Hydraulische techniek in de Romeinse tijd' en demonstratie Watersystemen

Zondag 29 januari: lezing 'Romeinse techniek en Griekse wetenschap' en demonstratie pottenbakken

Zondag 26 februari: lezing 'Stedenbouw in de Romeinse tijd' en optreden van Romeinse arts