Stacy Wakefield studeerde grafische vormgeving in Amerika en aan de Gerrit Rietveld Academie in Amsterdam. Ze maakt kunstenaarsboeken en magazines met haar imprint Evil Twin. Wakefield was één van de eerste residenten van Knust met haar boek Transient Songs, ook te zien in de tentoonstelling. Deze keer richt zij zich op een publicatie over ‘The act of fortmaking’ (hoe hutten tot stand komen). Voor dit project werkte zij samen met de kunstenaar Ellen Brooks.

Stacy werkt van 1 t/m 8 september 2019 aan haar werk in de tijdelijke Knust riso-drukkerij in Museum Het Valkhof.

Presentatie zondag 8 september 2019

Ter afsluiting is er een presentatie met het werk van Stacy! Op deze zondag is er na deze presentatie een wisselend programma met muziek of performance.

Museum Het Valkhof