Iedere eerste woensdag van de maand kun je ’s middags samen met onze conservatoren en restauratoren op ontdekkingstocht door de collectie. Zij kennen de museumobjecten als geen ander en vertellen je daar graag over! De rondleidingen starten om 15.00 uur bij de receptie en zijn gratis op vertoon van een museumticket. Aanmelden is niet nodig. Er is plaats voor maximaal 20 personen.

Programma:

• 3 oktober 2018: LET OP! door omstandigheden is er deze dag helaas geen verhaal op zaal

• 7 november 2018: Barbara Kruijsen, hoofd Collecties & Presentatie, leidt je langs de topstukken uit de collectie en verrast met bijzondere wetenswaardigheden

• 5 december 2018: conservator archeologie Louis Swinkels neemt je mee in de wereld achter de Romeinse godenpijler van Nijmegen

Welkom bij Museum Het Valkhof

Museum Het Valkhof