noord-zijde.jpg

random image default10

Publiek bij lezingOns museum bezoeken met uw gezelschap? Een rondleiding speciaal voor uw gasten? Of zelfs: het museum exclusief voor uw gezelschap reserveren? Het kan allemaal:

•overdag, maar ook buiten openingstijden
•grote en kleine groepen
•arrangementen met koffie /thee, lunch, borrel of diner

Meer informatie of reserveren? Neem dan contact op met Susanne Pijnenburg-Welling via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoonnummer 024 360 88 05. Zij staat u graag te woord.

Museumcafé

Wij ontvangen u en uw gezelschap graag in ons moderne en sfeervol vormgegeven museumcafé. In de zomer is het terras onder de kastanjebomen open. U kijkt uit op de langgerekte beeldentuin.

Het Museumcafé heeft plaats voor circa 175 personen. Het aantal gasten kan worden uitgebreid door de aula (80m2) eveneens te openen. De capaciteit is eventueel nog verder uit te breiden.

Bij een arrangement met diner aan smaakvol gedekte tafels is er plaats tot 100 personen. Als wij bij uw museumbezoek een buffet voor uw gasten organiseren, dan kan het aantal deelnemers echter hoger zijn.

Klik hier voor de groepsarrangementen van 2016.

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Reserveer