noord-zijde.jpg

random image default10

Publiek bij lezingOns museum bezoeken met uw gezelschap? Een rondleiding speciaal voor uw gasten? Of zelfs: het museum exclusief voor uw gezelschap reserveren? Het kan allemaal:

•overdag, maar ook buiten openingstijden
•grote en kleine groepen
•arrangementen met koffie /thee, lunch, borrel of diner

Meer informatie of reserveren? Neem dan contact op met Susanne Pijnenburg-Welling via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoonnummer 024 360 88 05. Zij staat u graag te woord.

Boekingen en prijzen

Wanneer u een van de ruimten van Museum Het Valkhof voor uw gezelschap reserveert, zijn de museumtickets in de huurprijs opgenomen. Bezoek aan de collecties of de tentoonstellingen vormt immers een vast ingrediënt van onze ontvangsten.

Bij exclusieve avondopenstellingen is de huurprijs inclusief beveiliging, gastvrouw en receptiemedewerker.

Rondleiders van het museum en sprekers kunt u apart contracteren. Extra techniek en aankleding zijn voor uw rekening.

Over de inhoud, duur en de timing van uw programma overleggen we graag met u.

We hebben tal van bijzondere relatiegeschenken voor uw gasten, van catalogi tot kunstkaarten en replica’s van archeologisch of 17de eeuws glaswerk. Vrijkaarten leveren we op verzoek in cadeauverpakking.

Meer informatie of reserveren? Neem dan contact op met Susanne Pijnenburg-Welling via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of  telefoonnummer 024 360 88 05. Zij staat u graag te woord.

Museum Het Valkhof