100000ste bezoeker

Op woensdag 19 december heeft Museum Het Valkhof haar 100.000ste bezoeker van 2018 verwelkomd. Kim Parren en haar gezelschap hadden de tentoonstelling al een tijdje in het vizier en vonden het nu, vlak voor het einde van de expositie, echt tijd om te gaan kijken.

Hedwig Saam, directeur – bestuurder: ‘We zijn super blij en kijken met veel vertrouwen de toekomst tegemoet. Het is een mooi einde van een prachtig en veelbewogen jaar.’

Kim Parren: 'De tentoonstelling is erg mooi, vooral de geschiedenis van Gelre vind ik interessant.'

Extra geopend maandag 24 en 31 december
Tijdens de kerstvakantie is Museum Het Valkhof extra geopend op maandag 24 en 31 december van 11.00 – 17.00 uur. Op eerste kerstdag (25 december) en op nieuwjaarsdag (1 januari) is het museum gesloten.

Laatste kans: Ik, Maria van Gelre
Ruim 36.000 bezoekers hebben Ik, Maria van Gelre in Museum Het Valkhof Nijmegen al bezocht. De expositie over Maria van Gelre vertelt het levensverhaal van een moderne, zelfbewuste middeleeuwse vorstin en ‘powervrouw’. Volg Maria’s boeiende levensreis en ontdek Nederlands grootste middeleeuwse kunstschat, haar gebedenboek, dat hierna te ruste gaat en in het donker wordt opgeborgen. De tentoonstelling is nog tot en met 6 januari te bezoeken.

Activiteiten tijdens kerstvakantie
Tijdens de kerstvakantie is er voor iedereen wel iets te doen in Museum Het Valkhof. Bezoek voor 7 januari de tentoonstelling Ik, Maria van Gelre of kom naar een van de (kinder)activiteiten.

Klik hier voor het gehele programma