Museum Het Valkhof heeft een actieve Vriendenvereniging, met honderden leden. We willen deze kring van ambassadeurs van het museum graag uitbreiden. Gezinnen, jongeren, studenten, dertigers, veertigers, vijftigers, jonge en oudere senioren; voor iedereen hebben de Vrienden wel wat te bieden. Zo is de entree van het museum voor Vrienden gratis.

Overweegt u om Vriend te worden? Dit is hét moment: iedere nieuwe Vriend van ons museum krijgt bij aanmelding de catalogus ‘Van Trajanus tot Tajiri’ cadeau. Als warm welkom in onze Vriendenkring! Het smaakvol vormgegeven boek brengt u oog in oog met het mooiste uit de collectie van Museum Het Valkhof. U kunt genieten van bijzondere detailfoto’s en informatieve teksten over 90 werken uit de verzameling moderne kunst, oude kunst en archeologie. Normaal kost deze publicatie € 24,95, maar nu dus helemaal gratis bij uw Vriendenlidmaatschap. Overigens bent u al vanaf € 37,50 per jaar Vriend.

Deze actie geldt tijdens de tentoonstelling ‘Kunstwerk zoekt Vriend’ tot en met 3 september 2017 te zien in Museum Het Valkhof.

Meldt u aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U krijgt dan een bevestigingsmail van het Vriendensecretariaat, en de catalogus wordt op uw naam klaargelegd bij de receptie van het museum. Meer info over de Vrienden vindt u hier