Kom inspiratie opdoen voor de Archeologiedagen op 12, 13 en 14 oktober 2018!

In oktober doet Gelderland voor de tweede keer mee aan de Archeologiedagen. Mede namens de Stichting Nationale Archeologiedagen nodigen wij u van harte uit deel te nemen aan een inspiratiemiddag. Voor Gelderland vindt deze plaats op 8 juni 2018.

Tijdens deze bijeenkomst willen we brainstormen over wat er mogelijk is tijdens de Archeologiedagen op 12, 13 en 14 oktober, ideeën met elkaar uitwisselen en inspiratie opdoen. Ook horen we graag wat uw ervaringen zijn met archeologie en publiek, zodat we van elkaar kunnen leren.

Datum: vrijdag 8 juni 2018
Locatie: Museum Het Valkhof in Nijmegen (voor de route verwijzen we graag naar Museum Het Valkhof klik hier)

Programma:

13:00 uur           Inloop en ontvangst in de Karel de Grotezaal

13.30 uur           Welkom door Roel Kramer, Publieksarcheoloog Erfgoed Gelderland

13:45 uur           Toelichting Nationale Archeologiedagen

14:15 uur           Voorbeeld 2017 door Masja Parlevliet, gemeente-archeoloog Apeldoorn

14:45 uur           Workshops over educatie, ontwikkelen activiteiten en communicatie

16:00 uur           Afsluiting en borrel

Uw aanwezigheid én uw inbreng worden zeer op prijs gesteld! We kijken uit naar de naar komende editie van de Archeologiedagen.

Bent u ook van plan om te komen? Fijn! U kunt zich (vòòr maandag 4 juni) aanmelden via deze link.