_X6G4355.jpg

random image default10

Draagt u Museum Het Valkhof een warm hart toe en wilt u ons steunen? Dat kan in de vorm van een schenking of een nalatenschap.
Museum Het Valkhof heeft van de Belastingdienst een ANBI-status gekregen en hoeft daarom geen successierecht of schenkingsrecht te betalen over erfenissen en schenkingen. Er zijn nog meer fiscale voordelen aan verbonden: donateurs kunnen giften van de inkomsten- of vennootschapsbelasting aftrekken, uiteraard binnen de daarvoor geldende regels.

Schenkingen

 U kunt zowel een financiĆ«le schenking doen als een schenking in goederen, bijvoorbeeld een kunstobject, passend in onze collectie.

Nalatenschap

Er kan een kunstwerk, passend in onze collectie, of bedrag worden nagelaten aan Museum Het Valkhof door middel van een bepaling in het testament. 

Mocht u meer willen weten over de fiscale aspecten en de procedure rondom schenkingen/nalatenschappen of heeft u nog een andere vraag? Dan kunt u contact opnemen met het museum voor nadere informatie of voor een gesprek met directeur Hedwig Saam. Zij helpt u graag verder.

Museum Het Valkhof