DSC_0905a.jpg

random image default10

In heel  2018 staan er aantrekkelijke activiteiten voor de Vrienden op de agenda, zowel in als buiten het museum. Hieronder vindt u een overzicht.

Valkhof Kunstcafé 2018

Het Valkhof Kunstcafé - een initiatief van de Vrienden én Museum Het Valkhof - werd in 2017 zo’n succes, dat het in 2018 wordt voorgezet. Babette Degraeve, presentator van het Kunstcafé en een van de samenstellers van het programma: ‘Het Kunstcafé is supersnel uitgegroeid tot een levendige ontmoetingsplek rond  kunst en cultuur in Nijmegen, met presentaties over actuele beeldende kunst in een informele sfeer. Een groot en nieuwsgierig publiek komt er op af: Zo hadden wij het ook voor ogen. We kiezen bewust sprekers die je intenser naar kunst laten kijken, je blik openen. Die focus slaat aan’.

In 2018  komt er 3 keer een Kunstcafé: op vrijdag 2 maart, 15 juni en 5 oktober, steeds op de galerij van het museum. Drie hoofsprekers zijn al gecontracteerd: Piet Devos, fotografe Lieve Blancquaert en meesterkijker Hans Aarsman (Aarsman: De Volkskrant Collectie). Maar ook tientallen andere sprekers zullen het podium krijgen en het publiek verrassen en inspireren.. Wie op de hoogte wil blijven van het Valkhof Kunstcafé, meldt zich aan voor de nieuwsbrief via www.museumhetvalkhof.nl.