721T2699.jpg

random image default10

ZWEITRAUMEparadiso 165x165m Uwe PothTot en met 21 mei 2018 is de expositie ‘Land in zicht’ te zien, een solotentoonstelling van de kunstenaar Uwe Poth. Reizen is een belangrijk thema in zijn werk. Reizen naar andere landen en culturen, maar ook reizen in de tijd. Onder leiding van een kunstenaar maken de leerlingen een reis door de expositie. Door samen te kijken en te filosoferen ontdekken ze meer over kunstwerken, maar ook over elkaar. Want iedereen kijkt anders en heeft andere associaties. De leerlingen gaan tijdens de rondgang ook actief aan de slag.

 

Reserveren kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wanneer:                t/m 21 mei 2018
Duur:                      1 uur
Kosten:                  € 45,- per groep, excl. museumticket
Groepsgrootte:    maximaal 20

 

rondleiding kunstenaarModerne kunst niks voor uw leerlingen? De collectie moderne kunst staat niet zo ver van hun bed als ze vaak denken. De leerlingen maken met een kunstenaar een toer langs de collectie schilderijen, beeldhouwwerken en installaties en gaan zelf ook actief aan de slag. Al pratend met elkaar over wat ze mooi, lelijk of te gek vinden, gaan ze zeker anders kijken.

 

Alle groepen

Duur: 1 uur
Kosten: € 45,- per groep, exclusief museumticket
Maximale groepsgrootte: 20

Reserveren kan minimaal twee weken van te voren.  

Reserveer