Moving Stories: De rijkdom van de Limes

Wanneer: januari, februari, maart
Kosten: €52,50 per groep, excl. entreeticket
Groepsgrootte: maximaal 20 leerlingen

Ben jij in Nijmegen geboren of in Groningen of misschien wel in Irak? In jouw klas zullen kinderen zitten met verschillende achtergronden. In de Romeinse tijd was het hier niet anders. Romeins Nijmegen was een multiculturele stad: uit verschillende hoeken van Europa kwamen mensen hierheen. In een grote tentoonstelling wordt migratie in de Romeinse tijd vergeleken met die van nu. Er zijn niet alleen bijzondere archeologische objecten te zien maar ook installaties van hedendaagse kunstenaars. Onder leiding van een museummedewerker ga je de tentoonstelling bekijken.

Reserveer