Tickets

Ontvangstmogelijkheden

  1. Ontvangstmogelijkheden

Ontvangstmogelijkheden

Uiteraard is het mogelijk om op deze historische locatie in een modern gebouw je vrienden en relaties uit te nodigen voor ontvangsten, presentaties, vergaderingen, symposia, lezingen en meer. 

Museumcafé

Wij ontvangen jou en je gezelschap graag in ons museumcafé. In de zomer is het terras onder de kastanjebomen open. Je kijkt uit op de langgerekte beeldentuin. Het Museumcafé heeft plaats voor circa 175 personen. Het aantal gasten kan worden uitgebreid door de aula (80m2) eveneens te openen. Bij een arrangement met diner aan smaakvol gedekte tafels is er plaats tot 100 personen. Als wij bij je museumbezoek een buffet voor de gasten organiseren, dan kan het aantal deelnemers echter hoger zijn.

Aula

De aula beschikt over maximaal 100 zitplaatsen en wordt veelal gebruikt voor lezingen en symposia. In de aula is een beamer en computeraansluiting aanwezig.

Karel de Grote zaal

De Karel de Grote zaal is uitermate geschikt voor vergaderingen. Tijdens het vergaderen heb je een schitterend uitzicht op de Belvedere en de Waalbrug. De zaal is geschikt voor 5 tot 50 personen en kan op verschillende manieren worden ingericht. In de zaal is een beamer en computeraansluiting aanwezig.

Voor boekingen, advies of meer informatie kun je contact opnemen via publiekszaken@museumhetvalkhof.nl of 024 360 88 05.

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem.

Terug naar vorige Pas de cookie instellingen aan naar jouw voorkeur.