Tickets
Oude Kunst Museum Het Valkhof

Pers

Voor persinformatie en interviewverzoeken kan je contact opnemen met de afdeling Marketing & Communicatie via marketing@valkhofmuseum.nl.

Wil je op de hoogte blijven van het tentoonstellingsprogramma, activiteiten, ontwikkelingen en ander nieuws? Meld je dan aan voor onze perslijst via marketing@valkhofmuseum.nl. Lid worden van onze algemene nieuwsbrief? Dat kan via de button onder aan de homepagina.

Persbezoek

Pers is altijd welkom om Valkhof Museum en de wisseltentoonstellingen te bezoeken tijdens reguliere openingstijden. Meld je bezoek vooraf aan via: marketing@valkhofmuseum.nl. Gratis toegang voor pers is alleen mogelijk na aanmelding en met toestemming van de afdeling marketing & communicatie.

Nieuws en persberichten 

Actuele nieuws- en persberichten vind je onder het kopje 'Nieuws'

Ga naar Nieuws

Logo download

Hier kan je het logo van Valkhof Museum downloaden voor gebruik in drukwerk en voor office- en webtoepassingen. Bij kleinere formaten dan A6 staand / A7 liggend, wordt het A6 formaat gebruikt zonder de toevoeging ‘kunst en archeologie’.

Voor drukwerk zijn ai bestanden beschikbaar in vier kleurvarianten: full-color, pms, wit en zwart, allen met afloop en zonder afloop. Voor officegebruik zijn jpg bestanden beschikbaar in full color en zwart.
Voor webgebruik zijn gif bestanden beschikbaar in full-color, wit/zwart en zwart.

Logo’s voor gebruik in de formaten A4, A5 en A6

Drukwerk, ai bestanden

Office, jpg bestanden

Web, gif bestanden

Logo’s voor gebruik in de formaten kleiner dan A6 staand / A7 liggend

Drukwerk, ai bestanden

Office, jpg bestanden

Web, gif bestanden

Logo positie

Logo positie

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem.

Terug naar vorige Pas de cookie instellingen aan naar jouw voorkeur.