Tickets
Aan de slag in het ARCHEOlab

Groepsbezoek

  1. Groepsbezoek

Groepsbezoek

Voor groepen organiseert het museum rondleidingen of ontvangsten. Je rondleider vertelt over de vaste collecties, het gebouw en de historische omgeving. Ook rondleidingen bij tijdelijke tentoonstellingen zijn mogelijk. Of ontvang je gezelschap in het museum tijdens of na openingsuren. 

Rondleiding

Voor groepen organiseert het museum rondleidingen. Je rondleider vertelt over de vaste collecties, het gebouw en de historische omgeving. Ook rondleidingen bij tijdelijke tentoonstellingen zijn mogelijk.

Maximale groepsgrootte: 20 personen
Kosten: €80,- per rondleiding, exclusief museumticket (€ 12,50 p.p. of € 10,00 p.p. bij een groep > 15 personen)
Duur rondleiding: 60 minuten

De rondleiding is beschikbaar in Nederlands, Duits en Engels.

Bij het boeken kan je aangeven of je van tevoren of na afloop gebruik wilt maken van het Museumcafé. Er is een speciale lunchkaart voor groepen, en vanzelfsprekend ben je welkom voor koffie/thee met taart, of een aperitief.

Street art in Nimma

Nijmegen is de oudste stad van ons land, maar ook een stad van 'young vibes'. Sommige kunst is vooral mooi, andere zet je aan tot denken of zelfs tot actie ondernemen. Benieuwd over welke street art we het hebben? Wij tonen je tijdens een rondwandeling een aantal vette street art kunstwerken in het centrum van Nijmegen!

Kosten: €80,- voor een groep van max. 20 personen

Duur: 1 uur

Valkhof en omgeving

Valkhof Museum staat op een plek die al sinds de prehistorie wordt bewoond. Onder leiding van een museummedewerker ga je op zoek naar de geschiedenis van deze unieke plek. Je bezoekt het Valkhof- en het Hunnerpark en neemt een kijkje in een bunker uit de Tweede Wereldoorlog en in de Valkhofkapel. De Valkhofkapel uit de 11e eeuw  is een van de oudste nog bestaande stenen gebouwen van Nederland.

Kosten: €80,- voor een groep van max. 20 personen

Duur: 1 uur

Reserveren

Neem contact op met de afdeling Publiekszaken, Doran van Wamel of Ania Rachmat, 024 360 88 05 op dinsdag t/m vrijdag van 10.00 - 13.00 uur of publiekszaken@valkhofmuseum.nl

Ontvangsten op maat

Ons museum bezoeken met een gezelschap? Een rondleiding speciaal voor je gasten? Of zelfs: het museum exclusief voor een gezelschap reserveren? Het kan allemaal:

  • overdag, maar ook buiten openingstijden
  • grote en kleine groepen
  • arrangementen met koffie/thee, lunch, borrel of diner

Wanneer je een van de ruimten van Valkhof Museum voor je gezelschap reserveert, zijn de museumtickets in de huurprijs opgenomen. Bezoek aan de collecties of de tentoonstellingen vormt immers een vast ingrediënt van onze ontvangsten.

Bij exclusieve avondopenstellingen is de huurprijs inclusief beveiliging, gastvrouw en receptiemedewerker.

Rondleiders van het museum en sprekers kan je apart contracteren. Extra techniek en aankleding zijn voor eigen rekening.

Over de inhoud, duur en de timing van het programma gaan we graag met je in overleg.

Meer informatie of reserveren?

Neem dan contact op met Publiekszaken via publiekszaken@valkhofmuseum.nlof telefoonnummer 024 360 88 05.

 

Vrij groepsbezoek

Wil je als groep op eigen initiatief het museum bezoeken en geen rondleiding of ontvangst op maat boeken? Indien het gaat om een groep van groter dan 15 personen dan betaalt ieder € 10,00 p.p. voor een museumticket (in plaats van de reguliere prijs van € 12,50 p.p.). Meld het groepsbezoek vooraf bij Publiekszaken via publiekszaken@valkhofmuseum.nl of 024 360 88 05.

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem.

Terug naar vorige Pas de cookie instellingen aan naar jouw voorkeur.