Tickets
Archeologie Museum Het Valkhof Nijmegen

Route en parkeren

  1. Route en parkeren

Let op: van 1 oktober 2022 tot voorjaar 2025 zijn de deuren van ons pand aan het Kelfkensbos gesloten wegens verbouwing.

Vanaf 1 maart 2023 vind je ons aan het Keizer Karelplein in hartje Nijmegen. In ons kleinere tijdelijke huis zijn activiteiten waar je aan kunt deelnemen, en enkele pronkstukken uit onze vaste collectie te zien. Houd deze website in de gaten voor meer informatie.

 

Ons adres:

Valkhof Museum
Kelfkensbos 59
6511 TB Nijmegen

Telefoon: 024 360 88 05 | info@valkhofmuseum.nl

 

 

Route naar Valkhof Museum

Parkeren

Personenauto's en motoren kunnen terecht in de ondergrondse parkeergarage Kelfkensbos bij het museum.

Parkeren voor invaliden en mindervaliden

Aan de zijkant van Valkhof Museum, aan de Jorisstraat, vind je een invalidenparkeerplaats. Meer invalidenparkeerplaatsen vind je in de ondergrondse parkeergarage Kelfkensbos, direct voor het museum. In deze parkeergarage zijn ook parkeerplaatsen voor mindervaliden aanwezig.

Groepsontvangsten

Bij groepsontvangsten kun je - in uitzonderlijke gevallen - door de week een beperkt aantal parkeerplaatsen reserveren. Bel daarvoor, tot een week tevoren, met de dienst parkeerbeheer van de gemeente Nijmegen (024 329 28 35). Reserveren is niet mogelijk op donderdagavond (koopavond) en op zaterdag.

Touringcars

Uitstapplaats bij Valkhof Museum Sint Jorisstraat), parkeren op de parkeerplaats voor touringcars aan de Waalkade.

Openbaar vervoer

Zie www.9292.nl voor het beste reisadvies.

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem.

Terug naar vorige Pas de cookie instellingen aan naar jouw voorkeur.