DSC_0905a.jpg

gelderlander verkleind 3

28 april 2017 t/m 3 september 2017

De keuze van het publiek, daar draait het om in de Gelderlanderzalen! Museum Het Valkhof heeft een grote collectie moderne en hedendaagse kunst onder haar hoede. En zoals het bij alle museumcollecties gaat: het grootste deel daarvan is lang niet altijd voor het publiek toegankelijk.

gelderlander verkleind 4Samen met de Gelderlander hebben we lezers van de krant de kans gegeven om te snuffelen in onze verzameling. Uit een selectie van 120 werken – zowel publiekslievelingen als onverwachte schatten uit het depot – hebben krantenlezers hun favoriet gekozen. Het resultaat is een verrassende expositie met een mengeling van werk dat we al langer in bezit hebben en aanwinsten van de afgelopen jaren.