Nieuwsbrief Vrienden

1. Nieuwsbrief Vrienden

Nieuwsbrief Vrienden

Vier keer per jaar geeft de Vereniging van Vrienden van Museum Het Valkhof een nieuwsbrief uit. Daarin leest u over onze Vriendenactiviteiten en de aankopen van de Stichting Paul Guyot. Er is een overzicht van tentoonstellingen, evenementen en andere activiteiten in het museum. In iedere Nieuwsbrief komt een medewerker van Museum Het Valkhof aan het woord. Zo krijgt u steeds een kijkje achter de schermen van het museum. Regelmatig verrassen we de Vrienden met bijzondere kortingsacties.

Als Vriend ontvangt u de Nieuwsbrief thuis en leest u als eerste het nieuws.

Nog geen vriend, maar wel interesse?
De meest actuele Nieuwsbrief is gratis verkrijgbaar in het museum in de Vriendenzuil (bij de ingang van het museumcafé) of hieronder te downloaden.

Nieuwsbrief mei 2021
Nieuwsbrief februari 2021