Vereniging Vrienden van Museum Het Valkhof - ANBI

1. Vereniging Vrienden van Museum Het Valkhof - ANBI

Vereniging Vrienden van Museum Het Valkhof - ANBI

Vereniging Vrienden van Museum Het Valkhof heeft de ANBI-status. Wilt u hier meer over weten, lees dan hieronder verder.

Financiële steun vereniging Vrienden van Museum Het Valkhof (Stichting Paul Guyot)

De vereniging heeft de status van Algemeen Nut Beoogde Instelling (ANBI). Met deze status is het voor particulieren en bedrijven fiscaal interessant om de vereniging te steunen met een eenmalige of periodieke gift. U kunt de gift in vorm van een financiële bijdrage doen of in de vorm van een schenking van één of meerdere kunstwerken. U kunt ook de vereniging benoemen in uw testament (bijvoorbeeld in de vorm van een legaat). De vereniging hoeft geen schenk- of erfbelasting te betalen over de schenking. Mocht u meer informatie willen over het doen van een gift dan kunt u met ons contact opnemen.

Als u onze vereniging wilt steunen dan kunt u op verschillende manieren een gift doen. Een toelichting van de verschillende vormen, eenmalige of periodieke, kunt u lezen door op de vorm naar keuze te klikken. De regeling is onlangs relevant vereenvoudigd en giften zijn thans aftrekbaar zonder notariële akte.

Bekijk hieronder het ANBI formulier

ANBI Formulier