_X6G4355.jpg

random image default10

Uiteraard is het mogelijk om op deze historische locatie in een modern gebouw uw vrienden en relaties uit te nodigen voor ontvangsten, presentaties, vergaderingen, symposia, lezingen en meer. 

museumcafé

Wij ontvangen u en uw gezelschap graag in ons museumcafĂ©. In de zomer is het terras onder de kastanjebomen open. U kijkt uit op de langgerekte beeldentuin.Het MuseumcafĂ© heeft plaats voor circa 175 personen. Het aantal gasten kan worden uitgebreid door de aula (80m2) eveneens te openen. Bij een arrangement met diner aan smaakvol gedekte tafels is er plaats tot 100 personen. Als wij bij uw museumbezoek een buffet voor uw gasten organiseren, dan kan het aantal deelnemers echter hoger zijn.

Aula 

De aula beschikt over maximaal 100 zitplaatsen en wordt veelal gebruikt voor lezingen en symposia. In de aula is een beamer en computeraansluiting aanwezig.

Karel de Grote zaal

De Karel de Grote zaal is uitermate geschikt voor vergaderingen. Tijdens het vergaderen heeft u een schitterend uitzicht op de Belvedere en de Waalbrug. De zaal is geschikt voor 5 tot 50 personen en kan op verschillende manieren worden ingericht. In de zaal is een beamer en computeraansluiting aanwezig.

Voor boekingen, advies of meer informatie kunt u contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 024 360 88 05.

Reserveer

Museum Het Valkhof