721T2699.jpg

random image default10

Publiek bij lezingDe tentoonstellingen bezoeken met uw bedrijf? Een rondleiding speciaal voor uw gasten? Of zelfs: het museum exclusief voor uw gezelschap reserveren? Het kan allemaal. Zowel voor grote als voor kleine groepen. Ontvang uw gasten temidden van kunst en cultuur. In een spraakmakend gebouw. Met wereldberoemde kunstcollecties: de belangrijkste collectie Romeinse archeologie van Nederland, oude kunst en moderne kunst.

Geef uw bijeenkomst cachet. Of het nu gaat om een symposium, jaarvergadering, diner of feest: Museum Het Valkhof, met internationale uitstraling!

Uitstekende faciliteiten
Het museum heeft uitstekende faciliteiten voor exclusieve zakelijke arrangementen, ook buiten de gangbare openingstijden. Van teamtrainingen, brainstormsessies, productpresentaties tot netwerk events. U kunt uw zakelijke bijeenkomst indien gewenst combineren met een rondleiding door het museum.

Ons Museumcafé biedt diverse arrangementen met koffie /thee, lunch, borrel of diner. 

Meer informatie of reserveren?
Neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoonnummer 024 360 88 05.

Museum Het Valkhof