Tickets

Zien en doen

  1. Zien en doen

Let op: Valkhof Museum is tijdelijk gesloten | Vanaf maart 2023 zie je ons terug aan het Keizer Karelplein

Meer info

Wil je op de hoogte blijven van al het laatste nieuws over het museum? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief via de homepage!

 

Tentoonstellingen

Benieuwd wat er op dit moment te zien is in het museum? Of al nieuwsgierig naar toekomstige tentoonstellingen? Neem dan snel een kijkje in ons tentoonstellingsoverzicht voor alle informatie over onze huidige en toekomstige tentoonstellingen. Of doe eens stapje terug in de tijd en bekijk onze afgelopen tentoonstellingen.

Meer informatie

Activiteiten

Het hele jaar door zijn er wisselende activiteiten voor jong en oud te ondernemen in en rondom het museum. Ben je benieuwd wat er op dit moment te doen is? Neem dan gauw een kijkje in ons activiteitenoverzicht!

Meer informatie

Nieuws

Wil je graag bij blijven van alles dat zich in en rondom het museum afspeelt? In ons nieuwsoverzicht mis je nooit een bericht. Neem gauw een kijkje en je bent weer helemaal op de hoogte!

Meer informatie

Collectie Museum Het Valkhof Nijmegen

Collectie

Valkhof Museum draagt met een indrukwekkende collectie: archeologie, oude kunst en moderne kunst, het verhaal van ruim 14.000 jaar geschiedenis uit. Met het heden als vertrekpunt onderzoeken we thema’s die ons als individu en als collectief vormen en inspireren.

Meer informatie

Valkhof voor thuis

Geen zin om de deur uit te gaan, maar toch willen genieten van ons museum? Geen probleem! Met Valkhof voor thuis brengen we het museum gewoon jouw kant op. Zodat jij vanuit je luie stoel of gewoon onderweg kan genieten van al het mooist dat onze 14.000 jaar oude collectie te bieden heeft. 

Meer informatie

Valkhof en omgeving Museum Het Valkhof

Dagtrips

Ontdek de oude stad Nijmegen of leer meer over de Romeinen in de stad. Of zoek het verder weg en ontdek meer over de Romeinen buiten Nijmegen om. Hier vind je alle informatie voor een heerlijk dagje weg. 

Meer informatie

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem.

Terug naar vorige Pas de cookie instellingen aan naar jouw voorkeur.