Tickets

Buggyboek DAG MUSEUM

Terug naar het overzicht ·

Een kennismaking met het museum voor de allerkleinsten

Kun je te jong zijn voor een museumbezoek? Bij ons denken we van niet – een museumbezoek is een geweldige ervaring voor iedereen! Speciaal voor de allerjongste museumbezoekers van nul tot vier jaar en hun (groot)ouders hebben we het buggyboek DAG MUSEUM ontwikkeld. Een ‘babyproof’ boekje over kijken naar kunst met baby’s en spelen in het museum met peuters.

Centraal staat het plezier van het kijken en het onderzoeken. Wil je kleintje het liefst de monumentale trappartij kruipend verkennen? Speuren naar dierfiguurtjes in de museumcollectie? Is het geïnteresseerd in kleuren en vormen? Dit boekje biedt suggesties en tips voor allerlei vragen en spelletjes tijdens het bezoek. 

DAG MUSEUM is te koop bij de receptie van het museum en kost 4,95 euro. De entree voor kinderen is bovendien gratis. In de Museumwinkel is ook een luxe-exemplaar met aantrekkelijk en praktisch buggykoord verkrijgbaar voor 9,50 euro.

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem.

Terug naar vorige Pas de cookie instellingen aan naar jouw voorkeur.