Rondleiding door Moving Stories (Arabisch)

Rondleiding door Moving Stories in het Arabisch

Elke laatste zondag van de maand kun je aansluiten bij een rondleiding door de tentoonstelling Moving Stories in het Arabisch. Deze rondleiding wordt gegeven door public-in-residence-lid Sam Alqalqeely. Sam is geboren in Syrië en van origine archeoloog en leraar. In 2012, tijdens de oorlog, ontvluchtte hij het land en kwam na een lange reis aan in Nederland. Nu werkt hij onder andere bij de Provincie Gelderland en sloot zich vorig jaar aan als public-in-residence-lid voor Moving Stories waarin hij intensief heeft meegedacht aan de tentoonstelling.

In de rondleiding vertelt hij je meer over Moving Stories: de archeologische objecten, de hedendaagse kunst en over de verhalen achter de tentoonstelling. De rondleiding is speciaal bedoeld voor Arabisch sprekende bezoekers die meer willen leren over Moving Stories.

Data: 29 mei, 26 juni, 31 juli, 28 augustus en 25 september.

Tijd: De rondleiding start om 14.00 bij de kassa van het museum.

Prijs: gratis op vertoon van een museumticket.

Boek hier je ticket