Rondleiding door Moving Stories (Chinees)

9月25日下午一点博物馆中文免费导览 先报先得(网上报名) 最多 20人 Sluit elke laatste zondag van de maand uit bij een rondleiding door Moving Stories

Elke laatste zondag van de maand kun je aansluiten bij een rondleiding door de tentoonstelling Moving Stories in het Chinees. Deze rondleiding wordt gegeven door Sarah Rongrong Li. Sarah is docent Chinese taal en cultuur.

In de rondleiding vertelt zij je meer over Moving Stories: de archeologische objecten, de hedendaagse kunst en over de verhalen achter de tentoonstelling. De rondleiding is speciaal bedoeld voor bezoekers die Chinees spreken (of aan het leren zijn) en die meer willen leren over Moving Stories

Data: 28 augustus en 25 september.

Tijd: De rondleiding start om 13.00 uur bij de kassa van het museum.

Prijs: Gratis op vertoon van een museumticket.

中文

每个月最后一个周日您都可以参加”移动故事”展览的中文讲解活动, 我们邀请了多年从事中文教学与艺术教育的李荣荣(Sarah)老师为您分享”移动故事”的精彩展览. “移动故事”展览的中文讲解会从考古文物, 现当代艺术欣赏及其背后故事等不同方面展开, 为参观者提供一场视觉盛宴. 此次活动专为想要了解更多关于展览的中文游客而设计, 也同样欢迎正在学习中文的您来参加。

日期: 8月28日  9月25日

时间: 13:00 点 在博物馆服务台前集合

价格: 出示博物馆门票免费

Boek hier je ticket

Deze rondleiding wordt gegeven in het Chinees. Op dezelfde dagen bieden we ook een rondleidingen in het Nederlands en Arabisch.

Rondleiding in het Nederlands  Rondleiding in het Arabisch