Rondleiding door Moving Stories (NL)

Sluit elke laatste zondag van de maand uit bij een rondleiding door Moving Stories

Onze museumrondleiders staan te popelen om hun verhalen te kunnen delen met de bezoekers van het museum! Elke laatste zondag van de maand kun je aansluiten bij een rondleiding door Moving Stories. Tijdens de rondleiding vertellen onze museumexperts je meer over de tentoonstelling: de archeologische objecten, de hedendaagse kunst en over de verhalen achter Moving Stories.

Data: 29 mei, 26 juni, 31 juli, 28 augustus en 25 september.

Tijd: De rondleiding start om 15.00 uur bij de kassa van het museum.

Prijs: Gratis op vertoon van een museumticket.

Boek hier je ticket

Deze rondleiding wordt gegeven in het Nerderlands. Op dezelfde dagen bieden we ook rondleidingen in het Arabisch en Chinees.

Rondleiding in het Arabisch Rondleiding in het Chinees