Tickets

Museum gesloten tot en met 19 mei

Terug naar het overzicht · Nieuws ·

Update: Museum Het Valkhof heropent op 21 juni met drie nieuwe tentoonstellingen. 

Meer informatie 

 

In lijn met het landelijke beleid en de Nederlandse Museumvereniging met betrekking tot het coronavirus sluit Museum Het Valkhof de deuren vooralsnog tot en met 19 mei 2020. De veiligheid van bezoekers, vrijwilligers en medewerkers van ons museum blijft voorop staan.

Door de verlening van de maatregelen wijzigt ook ons programma wat. De interactieve tentoonstelling Middeleeuws Vernuft is helaas niet langer te bezoeken. De exposities Under Construction en Uitzonderlijk uniek zullen nog wat langer te bewonderen zijn. Achter de schermen zijn we druk bezig met de voorbereidingen van een heropening en nieuwe tentoonstellingen zoals Geel als citroen, rood als tomaat (18 juni) en De Pest (15 oktober). Behoefte aan kunst op afstand? Bezoek dan Valkhof voor thuis en geniet van online of live rondleidingen, social media reeksen en nog meer. 

Voor vragen omtrent de sluiting kunt u contact opnemen met publiekszaken@museumhetvalkhof.nl

Mocht er iets wijzigen aan de situatie dan zullen we dat laten weten via deze website. We hopen iedereen snel weer van harte welkom te kunnen heten in Museum Het Valkhof. Blijf gezond!

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem.

Terug naar vorige Pas de cookie instellingen aan naar jouw voorkeur.