Tickets

Museum en PDB tijdelijk gesloten

Terug naar het overzicht · Nieuws ·

We zien je graag terug vanaf 19 november

Helaas sluit Museum Het Valkhof in lijn met het landelijke beleid omtrent het coronavirus vanaf vandaag t/m 18 november zijn deuren voor publiek. Alle wisseltentoonstellingen en de indrukwekkende collectie archeologie, oude - èn moderne kunst moeten het daardoor tijdelijk doen zonder je aandacht. Maar we staan te popelen om onze bezoekers binnenkort weer te ontvangen. We zien je graag weer terug vanaf donderdag 19 november. Blijf op de hoogte via onze social media of deze website! 

Ook het Provinciaal Depot voor Bodemvondsten sluit tijdelijk. Het fysiek aanleveren van vondsten is in ieder geval t/m 18 november niet mogelijk. 

Bezoekers van Museum Het Valkhof die al een ticket hadden geboekt voor deze periode ontvangen van ons een mail met de mogelijkheid om hun kaarten om te boeken of hun geld terug te ontvangen. Houd ook je spambox in de gaten.Vragen over reeds geboekte tickets? Neem dan contact op met support@globalticket.nl of bel naar +31 (0)20 244 2877.
Andere vragen over de sluiting? Neem dan contact op met publiekszaken@museumhetvalkhof.nl of bel naar  +31 (0)24 360 88 05 (algemeen).

 

 

 

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem.

Terug naar vorige Pas de cookie instellingen aan naar jouw voorkeur.